Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Óvoda képes leírás - Szülők-szoba.tlap.hu
részletek »

Óvoda - Szülők-szoba.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szulok-szoba.tlap.hu » Óvoda
Keresés
Találatok száma - 20 db
Amit az óvodáról tudni kell

Amit az óvodáról tudni kell

Az óvodákban zajló élet központjában a játék és a családias légkör áll. A legfontosabb az, hogy a gyerek jól érezze magát, hogy személyiségének alakulását sokoldalú képességfejlesztéssel segítség, harmonikusan fejlődjön, és komplex élmények érjék. A gyermek játéka nagyon sok jelenséget foglal magába. A gyermekek játszanak bizonyos eszközökkel - ezek lehetnek kifejezetten játékszerek is............

Beszoktatás

Beszoktatás

Az óvodába szoktatás során az első nap komoly megpróbáltatás a gyermekünk részéről, illetve a kísérő szülő részéről is. Nagyon ritka az, ha az óvodába szoktatás problémamentes egy gyermeknél. Sok gyermek sír, szorítja édesanyja kezét, nem akar menni játszani, nem akar ismerkedni. Ez természetes jelenség. Alapvetően jó az, ha a gyermek sír, amikor az anyukája otthagyja az óvodában, mert ez a szülőhöz való ragaszkodást jelenti, ám az óvodába szoktatás menetét nehezíti.........

Egyszervolt.hu

Egyszervolt.hu

Játékok, mesék, animációk, versek, dalok

Hálóingek, pizsamák, overallok, pólók, pulóverek

Hálóingek, pizsamák, overallok, pólók, pulóverek

Disney, Hello Kitty, Snoopy -pizsamák -hálóingek -pólók - pulcsik -alsónemű - ágyneműk - gyermek ágyak - lepedők Minden, amire gyermekednek szüksége lehet. Látogass el áruházunkba! Visszatérő vásárlóinknak 5% kedvezény a vásárlás összegéből.

KIDS FASHION

KIDS FASHION

A legszebbet a legszebbeknek...... Áruházunkban megtalálhatod gyermeked legújabb Disney és sok-sok mesehős mintájával készült ruházati termékeket. Termékeink az EU tagállamokból érkeznek NEM KÍNAI ruházat! Nálunk a minőség a legfontosabb! Ha szeretnéd, hogy gyermeked kitűnjön a többiek közül... Igényes szülők, igényes babák, igényes gyermekek áruháza.

Magánóvoda Budapest XII.kerület

Magánóvoda Budapest XII.kerület

A kiegyensúlyozott élet alapja a boldog gyerekkor ? a Mother Goose alapítványi óvoda ebben a szellemben gondoskodik a rá bízott gyermekekről. A családias hangulatú magánóvoda Budapest 12. kerületében működik, ahol mindig friss a levegő. A kis létszámú csoportokba járó gyermekek magas színvonalú ellátásának fontos eleme a játékos formában zajló angolnyelv-oktatás, az óvoda-iskola átmenetet pedig az iskolai előkészítő programunkkal könnyítjük meg a gyermekek és szüleik számára. Forduljon hozzánk bizalommal!

MeseTv

MeseTv

Csak gyerekeknek... :-)

Minden amit a kisgyerekekről tudni kell

Minden amit a kisgyerekekről tudni kell

Ez a link sok-sok hasznos információval látja el a szülőket a bölcsődékről, óvodákról, játszóházakról, családi napközikről. Az oldal 0-7 éves korú gyerekeknek és természetesen szüleiknek szól. A kedves szülők az esetlegesen felmerülő kérdéseikre választ találnak a honlapon.

Mozgásfejlesztés

Mozgásfejlesztés

Születésünk pillanatától 6 igen fontos év telik el, amikorra kifejlődik a tényleges látás képessége. Ez idő alatt tanuljuk meg a kontúrok, formák kiterjedésének és ezek egymással való összefüggéseinek felismerését......

Hirdetés
Négy Évszak Magánóvoda

Négy Évszak Magánóvoda

Szeretettel várjuk az Ön gyermekét is budapesti Négy Évszak Magánóvodánkba, az V. kerületbe! Célunk óvodásaink nyugodt, harmonikus, egészséges fejlődésének elősegítése az életkori és egyéni sajátosságok figyelembe vételével, valamint egyéni fejlesztések beépítése a részképességek zavarainak kiküszöbölésére. Nálunk minden a gyermekekért és a gyermekeknek van, nagy figyelmet fordítunk a sok közös játék mellett a gyermekek fejlesztésére is. Ha felkeltettük érdeklődését ismerkedjen meg részletesebben pedagógiai programunkkal honlapunkon keresztül, vagy akár személyesen, a pedagógusokkal találkozva!

Olvasni jó!

Olvasni jó!

Mesék Mesés Európa Mondókák Népdalok Versek ............

Ovisjel

Ovisjel

Rávasalható és öntapadós címkék a gyermek nevével és jelével. (És ha nincs meg a gyermeked jele - INGYEN megrajzoljuk neked!)

Ovisjelek

Ovisjelek

A Kft 2001 márciusában alakult, családi vállalkozásként. Fő tevékenysége a fonal kis- és nagykereskedelem. A cég körkötésre, szövésre és kézikötésre, horgolásra forgalmaz különböző összetételű fonalakat, melyeket Indiából, Indonéziából, Törökországból, Franciaországból, Angliából és Szlovákiából importál..........

Ovisjelek.hu

Ovisjelek.hu

Öntapadós matrica, Vasalható matrica, Emblémázott póló

Ovisvilág - Gyakorlati gyermeknevelési tanácsok szülőknek

Ovisvilág - Gyakorlati gyermeknevelési tanácsok szülőknek

Gyakorlati tanácsok szülőknek óvodától iskoláig. Játékos beszédfejlesztési feladatok, mondókák, versek,találós kérdések játékötletek ovis anyukáknak és apukáknak.Gyermeke születése után néhány évvel sok szülő- van aki bevallja, van aki nem teszi ezt meg- úgy érzi csalódott csöppségében. Többet, jobbat várt ennyi idő után tőle minden téren, vagy összehasonlítja nagyobb testvérével és úgy gondolja kicsi csemetéje elmarad a fejlődésben testvére mellett / a nagyobbik gyermekem ilyen idős korában már.../. Jó, ha figyelembe vesszük, hogy egy kicsi gyerek világa sajátságos, ismeretei még minimálisak, gyermeki módon éli meg életét. Tőlünk függ, hogy első éveiben- az örökölt tényezők mellett- milyen egyéni tulajdonságai lesznek és hogyan fejlődnek ezek tovább. Szülői feladataink tehát összetettek, nagy felelősséget rónak ránk, és csak akkor leszünk képesek ezt jól ellátni, ha igyekszünk minden helyzetben előítéletek nélkül őszintén, feltételnélküli szeretetben nevelni. Akkor biztosak lehetünk abban, hogy kicsi gyermekünk testi- lelki fejlődését elősegítjük. És csak ez számít!- Körülbelül ennyit mondtam az érdeklődő anyukának.

Óvodai ballagó versek

Óvodai ballagó versek

Hej óvoda, óvó nénik, - nem maradok tovább én itt! Itt mi soká nem maradunk: vár az iskolai padunk! Vége szakadt a szép nyárnak, iskolában könyvek várnak! Betűk hívnak útra kelni, a világot megismerni. A nagy idő elérkezett: búcsúznak a hatévesek, Búcsúznak az óvodától, mint fészkétől fecsketábor.

Óvodai jelek, zsákok

Óvodai jelek, zsákok

Rövidáru boltunkban igen nagy választékban tartunk ovis zsákokat és hímzett ovis jeleket. Az ovis jelek általában 3,5 x 3,5 cm-es méretben kaphatók, de ettől eltérő ( 5 x 5 ; 10 x 10 cm ) méretű -és kialakítású jeleket is készítünk számítógépvezérelt hímzőgépünkkel.....

Tuti menü